De chemische industrie - en dus ARLANXEO - is een van de grootste werkgevers van afgestudeerden in de wetenschap. Wat ons bedrijf echter bijzonder maakt, is de unieke combinatie van tientallen jaren ervaring en marktleiderschap, gekoppeld aan het gevoel voor een startup te werken.

Onze groei is sterk en we zijn niet alleen op zoek naar chemici, maar ook vertegenwoordigers van bijna alle andere wetenschappelijke disciplines. Of het nu gaat om onderzoek, ontwikkeling of productie: In ons interdisciplinaire team kan u spannende taken verwachten, van laboratoriumanalyse tot procesbeheersing en plantmanagement. 

Heeft u uw expertise in de productie of in laboratoria van de chemische industrie al bewezen? In dit geval is arlanxeo verheugd om spannende mogelijkheden te bieden aan ervaren natuurwetenschappers, hetzij in hun gebieden van expertise of in meer leidinggevende rollen, afhankelijk van uw niveau van ervaring en gewenste positie.

Sla categorie op als RSS Feed
Zoekresultaten voor "". Pagina 1 van 1, resultaten 1 t/m 3
Titel Plaats Type dienst Datum Sort descending
Herstel
Shift Operator / Chemikant in vollkontinuierlicher Wechselschicht (m/w/d) Dormagen, DE, 41540 Mit Berufserfahrung 18-nov-2022
Quality Officer (m/w/d)
Quality Officer (m/w/d) Dormagen, DE, 41540 11-nov-2022
Dormagen, DE, 41540 Mit Berufserfahrung 11-nov-2022
Head of Operations Pilot Plant (m/w/d)
Head of Operations Pilot Plant (m/w/d) Dormagen, DE, 41540 4-nov-2022
Dormagen, DE, 41540 Mit Berufserfahrung 4-nov-2022